ACTUALIZARI CONTAB


1. Instructiuni pt descarcarea actualizarilor de pe internet

Aceasta pagina contine doua linkuri: (discheta1.exe, discheta2.exe) cu varianta actualizata a programului de contabilitate/salarii

1.1. Dati un click pe linkul „discheta1.exe“, dupa care apare o fereastra de dialog care contine doua optiuni: „Open“ si „Save“ .

1.2. Alegeti optiuneaSave“.

1.3. Alegeti folder-ul de pe harddisk-ul Dvs. in care doriti sa salvati fisierul „discheta1.exe“ si dati click pe „Save“. Acesta va porni operatia de copierea fisierului '“discheta1.exe“ de pe pagina web pe harddisk-ul Dvs.

1.4. Repetati operatiile de la punctele 1.1,1.2 si 1.3 pentru „disheta2.exe“. La terminarea download-ului puteti sa va deconectati de pe internet.

„discheta1.exe“ si „discheta2.exe“ contin fisierele de pe disheta 1 si 2 si trebuie decomprimate. Decomprimare se poate face pe 2 dishete, sau direct pe harddisk-ul Dvs. Pentru decomprimare:

1.5. Cautati „disheta1.exe“ de pe harddisk-ul Dvs, si faceti un dublu click sau apasati enter pe numele fisierului.

Va apare un ecran de dialog de forma:
1.6. Introduceti o discheta goala in unitate floppy si alegeti „Start“.

Daca nu vreti sa puneti programul de instalare pe discheta, puteti alege alta destinatie pentru fisierele decomprimate (de fapt programul de instalare) facind click pe butonul cu trei puncte din randul „Extract to“, dupa care faceti click pe „Start“.

1.7. Repetati operatiunile de la punctele 1.5. si 1.6. pentru „discheta.exe“.

1.8. Pentru pornirea instalarii, introduceti disheta 1 in unitate, cautati programul „setup.bat“, si lansati cu un dublu click sau enter.

Lansarea programul puteti sa faceti si din Norton, Dos Navigator, Windows Commander, etc. In acest caz Introduceti discheta 1 in unitate si tastati:

a: <enter>

setup <enter>

Pentru mai multe detalii legate de punctul 1.8., dati click pe acest link: instructiuni de instalare