ACTUALIZARI GESTOC - VARIANTA 2.68 (1 ianuarie 2017)

discheta1.exe

discheta2.exe

Descriere editii

discheta3.exe1. Instructiuni pt descarcarea actualizarilor de pe internet

Aceasta pagina contine trei linkuri: (discheta1.exe, discheta2.exe, discheta3.exe) cu varianta actualizata a programului de gestiune. (Pentru „Actualizare date utilizator“ ajunge sa descarcati numai discheta1.exe)

1.1. Dati un click pe linkul „discheta1.exe“, dupa care apare o fereastra de dialog care contine doua optiuni: „Open“ si „Save“ .

1.2. Alegeti optiunea „Save“.

1.3. Alegeti folder-ul de pe harddisk-ul Dvs. in care doriti sa salvati fisierul „discheta1.exe“ si dati click pe „Save“. Acesta va porni operatia de copierea fisierului '“discheta1.exe“ de pe pagina web pe harddisk-ul Dvs.

1.4. Repetati operatiile de la punctele 1.1,1.2 si 1.3 si pentru celelalte 2 linkuri. La terminarea download-ului puteti sa va deconectati de pe internet.

discheta1.exe“ , „discheta2.exe“ si „discheta3.exe“ contin fisierele de pe discheta 1,2,3 si trebuie decomprimate. Decomprimare se poate face pe 3 dischete, sau direct pe harddisk-ul Dvs.

Pentru decomprimare:

1.5. Cautati „discheta1.exe“ de pe harddisk-ul Dvs, si faceti un dublu click sau apasati enter pe numele fisierului.

Va apare un ecran de dialog de forma:
1.6. Introduceti o discheta goala in unitate floppy si alegeti „Start“.

Daca nu vreti sa puneti programul de instalare pe discheta, puteti alege alta destinatie pentru fisierele decomprimate (de fapt programul de instalare) facind click pe butonul cu trei puncte din randul „Extract to“, dupa care faceti click pe „Start“.

1.7. Repetati operatiunile de la punctele 1.5. si 1.6. pentru celelalte dischete

1.8. Pentru pornirea instalarii, introduceti discheta 1 in unitate, cautati programul „upgrade.bat“, si lansati cu un dublu click sau enter.

Lansarea programul puteti sa faceti si din Start/Run, Command Prompt, Dos Navigator, Windows Commander, etc. In acest caz Introduceti discheta 1 in unitate si tastati:


a: <enter>

upgrade.bat <enter>


1.9. Daca ati decomprimat fisierele pe harddisk, trebuie sa cautati catalogul respectiv, si sa porniti cu orice metoda fisierul: upgrade.bat

(Atentie! In cele mai multe cazuri in Windows extensiile fisierelor sunt ascunse, deci nu apare de ex. in Windows Explorer: "upgrade.bat" ci numai "upgrade" si o pictograma de genul: )


1.10. IMPORTANT! De la varianta 1.42 kitul de instalare s-a micsorat de la 4 la 3 dischete. De la aceasta varianta in sus se poate actualiza programul mai simplu, din programul de gestiune din meniul „operatii“. De asemenea la despachetarea automata in campul „Extract to:“ apare „C:\FFC.UPG“ in loc de „A:\“ pentru ca in majoritatea cazurilor nu se mai folosesc dischete.