Home Up Contact Conţinut Colaboratori

MRS 2000+
NE CEREM SCUZE!

ACEASTA ESTE O VARIANTA

NEACTUALIZATA A SITELUIDr Bogdan Toană ne descrie aparatul:

Dupa primele zboruri in spatiul cosmic de la inceputul anilor '60, pornind de la problemele de sanatate ale astronautilor intorsi din spatiu, se vorbea despre asa-numitul "rau de spatiu". In prezent se cunoaste ca lipsa campului magnetic terestru a fost cauza principala a tulburarilor de sanatate ale astronautilor.
Cu aceasta ocazie s-a constatat ca organismul uman poate fi ajutat sa functioneze corect cu ajutorul campurilor electromagnetice, iar viitorul se pare ca apartine medicinei energetice cu o eficienta ridicata si costuri reduse.
In urma cu 15 ani a aparut sistemul MRS2000+designo®, de fabricatie germana, dispozitiv folosit de peste 400.000 de oameni si 4000 de sportivi de inalta performanta.

 

MRS2000+ designo produce un efect de stimulare prin rezonanta magnetica la nivel celular, astfel incat celulele sunt aduse catre parametrii lor de functionare optima. Astfel noi ne vom simti mai plini de energie si mai puternici.
După mai mult de 10 ani de succes cu MRS 2000+ clasic, MediConsult® deschide un nou capitol în domeniul stimulării prin rezonanţă magnetică. Sistemul de stimulare prin rezonanţă magnetică cel mai bine vândut din întreaga lume are prin aceasta un demn urmaş.
Salteaua – aplicator nou concepută este considerabil mai groasă şi mai robustă, pentru a garanta stabilitatea mecanică în utilizarea zilnică. La fel ca şi perna, care a fost optimizată după aceeaşi schemă ca şi salteaua – aplicator. Un concept complet nou îl reprezintă versiunea MED a tijei aplicator. MediConsult a reuşit, prin ecranarea metalică a nucleului, să concentreze intensitatea câmpului magnetic “pe punct”. Acest lucru deschide posibilităţi absolut noi şi eficiente pentru domeniile recomandate ca şi noi posibilităţi de terapie în cabinetele medicale şi în utilizarea clinică.
Suprafaţa de manevrare nou concepută este clar structurată, iar tastele special ştanţate garantează o manevrare sigură, chiar şi pentru persoane mai în vârstă şi cu deficienţe de vedere.
Este rezultatul a peste 10 ani de experienţă în domeniul stimulării prin rezonanţă magnetică şi întruneşte toţi parametrii necesari, de la manevrarea extrem de uşoară şi sigură până la eficacitatea maximă în sistem.
Peste 1000 de publicaţii medicale şi ştiinţifice din toată lumea vorbesc despre eficacitatea stimulării cu rezonanţă magnetică. MRS 2000+ designo® reprezintă rezultatul dezvoltării consecvente şi în acelaşi timp noul standard în domeniul terapiei prin câmp magnetic cu ajutorul impulsurilor, la domiciliu, în cabinetele medicale şi în clinici. Made in Germany!

Mai multe informaţii:

Stimularea prin rezonanţă magnetică MRS 2000+ designo® din punct de vedere medical

 

                                         [.] [.] [.] [.] [.] [.]

Send mail to reismedical@clicknet.ro with questions or comments about this web site.
Copyright © 2009 Reis Medical
Last modified: 02/24/13