Ce este Virtual Space?

Virtual Space este o solutie de gazduire accesibila si usor de folosit, ce ofera un spatiu de stocare de pana la 10GB cu acces web si FTP.
Poti folosi Virtual Space pentru gazduire web sau back-up de date. Deasemenea, Virtual Space este solutia perfecta pentru stocarea si transferul de filme, muzica sau fotografii.

Cum activez Virtual Space?

Comanda acum Virtual Space folosind contul tau de MyAccount sau direct de pe site-ul Romtelecom! Poti deasemenea, sa activezi serviciul, prin telefon la numarul 1930 sau in magazinele Romtelecom.
Pretul abonamentului este de numai 1 € / luna (1,24 € TVA inclus).


Comanda acum

Domeniu personal

Acum poti accesa continutul contului tau de Virtual Space la o adresa personalizata, folosind propriul nume de domeniu. Nu trebuie decat sa detii domeniu si sa poti configura setarile DNS pentru el.

Camere supraveghere

Virtual Space este solutia perfecta pentru stocarea, in format digital, a imaginilor transmise de o camera IP de supraveghere, imagini ce pot fi transmise direct pe FTP, fara a exista o limita de trafic.

Usor de folosit

Poti accesa contul FTP sau interfata web Virtual Space oricand si din orice locatie. Poti astfel sa stochezi si sa transferi informatii fara a fi nevoit sa instalezi alte aplicatii sau sa folosesti alte echipamente.

Pentru a vizualiza corect aceste pagini trebuie să ai unul din următoarele browsere:
Microsoft Internet Explorer 5.5+ sau mai nou, Mozilla Firefox 1.5+, Opera 8.0+, Netscape 7.1+, Safari 2.0+, Google Chrome 0.2+, Konqueror KDE 3.5+.

De asemenea, pentru a putea descărca documentele din această secţiune, trebuie să ai instalat Adobe Reader.